Signnieuws

De Franse constructeur van digitale drukpersen en afwerkingsapparatuur (papier en kunststof), MGI Digital Graphic Technology, vertrouwt de verdeling van zijn apparatuur in België toe aan Igepa Belux.

Dirk Salens, directeur van de afdeling Igepa Graphic Solutions legt uit: "De pijler Igepa Graphic Solutions moet worden beschouwd als het digitale competentiecentrum binnen Igepa Belux. We zijn dan ook heel tevreden dat de digitale drukpersen en afwerkingsoplossingen van MGI voortaan deel zullen uitmaken van ons assortiment digitale oplossingen. De digitale apparatuur kan heel wat substraten aan, wat perfect aansluit bij onze activiteiten als groothandel in papier, karton en enveloppen."

Assortiment
Het assortiment van MGI bestaat uit de Meteor DP60 Pro. Deze digitale drukpers is geschikt voor papier en kunststof. De UVarnish is een afwerkmodule met UV-vernis voor papier en kunststof, waarmee drukwerk met mat of glanzend UV-vernis wordt afgewerkt. En tot slot de Jetvarnish (foto), een digitale UV-vernisunit (52×74 cm) voor spotvernis, die gebruikmaakt van een gecertificeerde inkjettechnologie die door de R&D afdeling van MGI speciaal werd ontwikkeld. Het vernis wordt enkel op vooraf bepaalde zones aangebracht.  

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.