Signnieuws

Fabrikant IIJ zal op Pure Digital ontwikkelingen laten zien in behangontwerp en -productie. De Pure Digital vakbeurs vindt plaats van 17 t/m 19 april in RAI Amsterdam.

Experts van IIJ zullen een kerndeel van hun wallpaper machine laten zien, evenals een volledige serie samples op verschillende standaard behangmedia. In hal 12 op stand 117 dient een wandafbeelding als voorbeeld om het buitengewone vermogen van deze nieuwe technologie te tonen.

Digitale behangproductie

Beursbezoekers krijgen een update van de ontwikkelingen die IIJ voor industriële behangproductie middels digitale technologie samen met partner Konica Minolta ontwikkeld. De oplossing concurreert op productiviteit, printbreedte, snelheid, inktprestaties en kosten per rol met conventionele drukmethodes.

Prints afkomstig van IIJ’s systeem worden niet beperkt door beeldlengte en omvatten een brede range aan typische wallpaper media, waaronder papier, pvc en non-woven (gecoat en ongecoat) – die allemaal op hoge snelheid worden geprint.

Behangontwerpers

John Corrall, oprichter en Managing Director van IIJ zegt: “We zien Pure Digital als een manier voor ons om in contact te komen met behangontwerpers en andere creatievelingen om hen te laten zien wat deze productiemethode voor hen kan betekenen. We hopen een echte revolutie teweeg te brengen in de decoratiemarkt.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.