Signnieuws

Tijdens Fespa 2017 in Hamburg demonstreert Ilford commerciële producten uit de ranges: Ilfoguard, Ilfochrome en Ilfojet.

Ilford toont op de beurs het hoogglanzende, anti-kras polyester laminaat Ilfoguard Platinum Gloss. Dit is de nieuwste toevoeging aan de Ilfoguard lamineer- en montagereeks en is speciaal ontwikkeld voor prints voor de commerciële markt.
De complete Ilfoguard range wordt overigens getoond, samen met de laminator Ilfoguard Pro Lam 26 voor het lamineren van fotografische of geprinte inkjetmedia.

Ilfojet

Daarnaast is er aandacht voor Ilfojet, een productrange voor Latex-, (eco-)solvent- en UV-printers. Deze range bestaat uit foto-, display- en specialty media. Kenmerkende producten zijn Ilfojet Smooth Wallpaper, Ilfojet NW Banner, Ilfojet Glossy Backlit Film, Ilfojet Artistic Matt Canvas en Ilfojet Gloss Photo Paper.

Het Ilford team laat Fespa bezoekers eveneens zien hoe gemakkelijk is om afbeeldingen te reproduceren op de Ilfochrome range op fotopanelen, waarmee heldere, duurzame, hoogwaardige kwaliteit kan worden bereikt. De Ilfochrome fotopanelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen.

Ilford is op Fespa te vinden in hal A1, stand A38.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.