Signnieuws

Imprifab is het nieuwe bedrijf van Jan De Smet (ex GCS) en Hendrik De Backer. Imprifab levert een uitgebreid assortiment aan ecologisch verantwoorde materialen voor grootformaat printen.

Imprifab is met zijn producten reeds een paar jaar actief in de ons omringende landen via een dealerkanaal, maar levert sinds kort zijn producten ook rechtstreeks aan signmakers en printbedrijven in de Belgische markt. In Nederland zijn de producten van Imprifab verkrijgbaar via Pixia Print & Sign.

Op Sign2Com introduceert Imprifab een nieuwe zelfklevende canvas. Dit product leent zich goed als luxe behang. Het laat zich beprinten met solvent-, latex- en UV-inkten. Ook wordt de aandacht gevestigd op een reeks ecologisch verantwoorde producten geoptimaliseerd voor gebruik met latexprinters. Dit betreffen producten voor de realisatie van textielspandoeken, roll-ups, textiel lichtbakken, behang, posters et cetera. Daarnaast wordt een assortiment aan polyestergebaseerde producten voorgesteld voor digitale drukpersen en professionele laserprinters. En Jan De Smet zal bezoekers laten kennismaken met een nieuw internetplatform waarop in no-time shops kunnen worden gecreëerd voor de verkoop van personaliseerbare goederen.

Imprifab, stand 4109

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.