Signnieuws

Op InPrint 2019 draait het allemaal om industrieel printen. Of het nu gaat om decoratie, verpakkingen, functioneel geprinte elektronica of inkjet. De beurs vindt plaats in München van 12 t/m 14 november.

Het is alweer de vierde editie van InPrint, die elke twee jaar plaatsvindt. Vijf maanden voor de beurs hebben al meer dan 100 exposanten uit 15 landen hun deelname bevestigd en bezetten daarmee bijna driekwart van de tentoonstellingsruimte in 2017.

Opwaartse spiraal

Volgens de organisatie is sprake van een opwaartse spiraal in de vraag naar op maat gemaakte ontwerpoplossingen, beperkte oplages en geïndividualiseerde producten, waardoor nieuwe zakelijke mogelijkheden worden geboden aan zowel aanbieders van druktechnologie als aan industriële fabrikanten.

De beurs is afgelopen jaren verschoven van netwerkevent tot toonaangevend industrieplatform en vakbeurs, met toenemende verkoopactiviteiten op de beursvloer, stelt de organisatie. De vorige show in 2017 trok ongeveer 3.000 bezoekers uit 63 landen, waarvan een groot deel met duidelijke investeringsplannen rondliep.

Conferentie

Naast de beurs is een driedaagse conferentie, waar bezoekers aan de beurs gratis aan kunnen deelnemen. Experts delen kennis en inzichten in de nieuwste marktontwikkelingen, technologietrends en innovatieprojecten. Onderwerpen die op het programma staan zijn o.a. printkoppen, inkt, robotisering, 3D-print en meer. Het volledige conferentieprogramma is hier te vinden.

Bezoekers

InPrint Munich vindt plaats van 12 tot 14 november 2019 op het beursterrein van München in hal 6, toegankelijk via ingang Oost. Openingstijden zijn op alle beursdagen van 9.00 tot 17.00 uur. De voorverkoop van online tickets begint in de herfst.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.