Signnieuws

Inkcups heeft een nieuwe high-speed digitale cilinderprinter uitgebracht. De Revolution is een machine die hoogwaardige kleurenafbeeldingen kan afdrukken in ongeveer 600 delen per uur.

De machine beschikt over een systeem dat automatisch kan laden en lossen, geïntegreerde voorbehandeling en gepatenteerde Helical-printtechnologie. Veel voorkomende toepassingen zijn stadionbekers, pintglazen, roestvrijstalen en plastic bekers, cosmetische potten, glazen en plastic flessen, bierblikjes, oliefilters en nog veel meer.

‘Sweet spot’

Ben Adner, oprichter en CEO van Inkcups: “Ik denk dat het alles is wat we wilden bereiken toen we het project meer dan 2,5 jaar geleden begonnen. We wilden een industriële printer ontwikkelen voor de sweet spot in de markt – een machine die snel genoeg is om echt volume te produceren; flexibel genoeg voor snelle omschakeling; de uitstekende printkwaliteit hebben waar onze klanten aan gewend zijn; en scherp geprijsd. De prijs-prestatieverhouding van de Revolution is sterk – het is een productiemachine die lange runs kan maken tegen een derde van de kosten van vergelijkbare machines op de markt. We zijn ook trots dat ons systeem is ontworpen en gebouwd in de VS en wereldwijd wordt onderhouden door ons ervaren team van onderhoudstechnici. “

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.