Signnieuws

De CMBO vakjury heeft op de laatste dag van de Sign & Print Expo de CMBO Innovatie Award 2019 toegekend aan Xerox voor hun Xerox Iridesse. De publieksprijs ging naar de MultiPress Montage App van Dataline.

Op de beursvloer overhandigde juryvoorzitter Peter Luit (PrintmediaNieuws) de oorkondes aan de verheugde winnaars. Volgens de jury – naast Luit bestaande uit Herman Hartman (SignPro) en Wouter Mooij (Sign+ Magazine/Sign.NL) – waren de 42 inzendingen van hoge kwaliteit, waardoor het niet eenvoudig was een winnaar aan te wijzen.

De verheugde winnaars van Xerox met hun oorkonde, Patty de Jong (PR & Communicatie) en Henk Bleeker (marketing).

Winnaars

De jury koos als winnaar voor de Xerox Iridesse; een high-end printer met innovatieve tonertechnologie. De printer kan single pass 6 kleuren CMYK+ printen met optioneel goud, zilver, wit en transparant, waardoor hele speciale effecten mogelijk zijn.

Publieksprijs

Tijdens de beurs konden bezoekers een stem uitbrengen op hun favoriet van de 16 gepresenteerde genomineerde innovaties. De publieksprijs werd gewonnen door Dataline, met de MultiPress Montage App. Hiermee kunnen mobiele werknemers de administratie van sign & large format projecten in realtime beheren bij de klant, inclusief het uploaden van foto’s.

Dataline ging er met de publieksprijs vandoor. V.l.n.r. Dirk Deroo (CEO), Robert Hartman (business development manager) en Jef Stoffels (marketing director).

Top-5

Uit 42 inzendingen werden 16 innovaties genomineerd door de jury. Daaruit werd vervolgens, na pittige discussies, een Top-5 samengesteld, met een brede range aan producten uit de sign- en printbranche. Deze Top-5 bestond, naast het winnende Xerox, uit Probo WallTex Pro, Stogger draadloze ledverlichting, Dataline MultiPress Montage App en de Pop-up Ledbox van Efka.

De CMBO Innovatie Awards zijn een initiatief van CMBO, Fespa Nederland en beursorganisator EasyFairs.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.