Signnieuws

Pro/Act Media is een totaalleverancier van onder meer vlaggen, banieren, spandoeken, presentatiesystemen en geprinte signproducten op een groot assortiment materialen. Innovatie staat centraal. De klanten bestaan uitsluitend uit wederverkopers binnen de reclame- en signbranche.

Directeur-eigenaar Krijnie Kuijpers van Pro/Act Media: “Wij blijven investeren in innovatie.”

Dat het in Oosterhout gevestigde Pro/Act Media zich bezighoudt met de productie van aan sign gerelateerde producten is niet zo verwonderlijk. Directeur-eigenaar Krijnie Kuijpers: “Ik heb altijd in de grafische sector gewerkt als vertegenwoordigster. In 2006 nam ik de stap om een eigen bedrijf te starten. Het eerste jaar vanuit huis, maar na een jaar was Pro/Act al toe aan een eerste uitbreiding en verhuisde naar Breda. Vier jaar later verhuisden wij naar de huidige locatie in Oosterhout. Twee jaar geleden kocht ik ook het pand ernaast om zo de noodzakelijke extra bedrijfsruimte te realiseren. Elk jaar groeien we gestaag verder.”

B2B bedrijven

Het bedrijf is als fullservice toeleverancier actief in twee branches, namelijk reclamebureaus en signmakers. “Voor de reclamebureaus verzorgen wij complete projecten. Daarin zijn wij zowel producent als sparringpartner voor het oplossingsgericht meedenken op marketingniveau. Overigens wordt het creatieve deel door het reclamebureau zelf gedaan. Naast deze activiteiten houden wij ons bezig met orders van signmakers, die het grootste deel van onze werkzaamheden uitmaken. Omdat Pro/Act staat voor persoonlijk contact komt een van onze accountmanagers graag bij zijn opdrachtgevers langs om passend advies te geven. Wij leveren dus aan B2B bedrijven binnen de sign- en reclamebranche en absoluut niet aan de eindgebruiker. Krijgen we een aanvraag van een eindgebruiker binnen dan zoeken wij naar de dichtstbijzijnde wederverkoper en geven die informatie door aan de eindgebruiker om daar zijn aanvraag in te dienen”, benadrukt Kuijpers.

Lees hier het volledige interview met Krijnie Kuijpers in Sign+ Magazine nummer 6-2020.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.