Signnieuws

Plano Plastics houdt tijdens de week van de Dutch Design Week een open huis. Onder de noemer ‘Innovatie met een zachte G’ is de nieuwe locatie in Veldhoven in de laatste week van oktober te bezoeken.

Het thema doet vermoeden dat innovatie en het hebben van een zachte G een uitzonderlijke combinatie is, maar niets is minder waar. Elk jaar in oktober is Eindhoven het centrum van het grootste design evenement van Noord-Europa. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert Dutch Design Week (DDW) onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Plano Plastics

Net als DDW concentreert Plano Plastics zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp. Om deze visie en alle innovaties te kunnen tonen, houdt Plano plastics in de week van DDW een open huis (van 21 tot en met 26 oktober), zodat geïnteresseerden een bezoek aan beide evenementen kunnen combineren. Tijdens deze dagen worden ook nieuwe machines voor vervormen en verlijmen van allerlei materialen geïntroduceerd.

Op de website  www.subli.info vindt u het uitgebreide programma.

Via deze link kunt u aangeven op welke dag u langs wilt komen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.