Beursnieuws

Innovation Print Award

Si’bon schrijft samen met de organisatie van Pure Digital de Innovation Print Award uit. Inzendingen worden getoond in Amsterdam RAI.

Al eerder is vanuit Si’bon aandacht besteed aan het event Pure Digital, dat van 17 tot en met 19 april in Amsterdam RAI wordt georganiseerd. Een unieke beurs met als doel de eindgebruiker uitgebreid voor te lichten over alle mogelijkheden van digital print; producten die veelal door het signbedrijf worden bedacht en gerealiseerd.

Si’bon is promotor van dit evenement. Elk signbedrijf zou zich op deze beurs met een uniek product kunnen presenteren, meent Si’bon.

Wedstrijd

Dat kan door mee te doen aan deze wedstrijd. Met de bijzondere toegepaste printtechniek in sign krijgt het deelnemende signbedrijf extra publiciteit ten overstaan van de eindgebruiker en wordt vanuit de leden van Si’bon meer inhoud aan het evenement gegeven.

Printtechniek

Dus stuur direct enkele foto’s plus een (kleine) beschrijving van het product met de bijzonderheden van de toegepaste digitale print op naar Si’bon. Si’bon zorgt voor een professionele publicatie en zal een vakjury de winnaar uit de inzendingen laten aanwijzen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.