Signnieuws

In samenwerking met Sign+ Magazine, organiseert Si'bon van 25 april tot en met 1 mei 2011 een groepsreis naar Las Vegas in Amerika. Centraal staan een bezoek aan de International Sign Expo en een excursie naar een van de grootste signbedrijven in Amerika: de firma Yesco. Schrijf nu in!

De International Sign Expo is een brede signbeurs, waar grote fabrikanten en kleine toeleveranciers voor een sprankelend geheel zorgen. De beursorganisator ISA biedt verder een breed programma vakgerichte seminars aan.

Yesco
Naast een bezoek aan de beurs, is een excursie naar signbedrijf Yesco zeer de moeite waard. De vestiging in Las Vegas, met 500 medewerkers, is verantwoordelijk voor veel (grote) signs in deze beroemde gokstad.

Belevenis
Deelnemers aan de reis krijgen een rondleiding op The Strip en worden in de gelegenheid gesteld alle themahotels met hun casino's en entertainment van binnen te bekijken en te beleven. Tevens brengen we een bezoek aan Freemont Street.

Mirage
Het verblijf vindt plaats in het exotische themahotel The Mirage, centraal gelegen aan The Strip in Las Vegas, midden tussen al die immense signs! Een interessante reis waarbij u collega's uit de branche leert kennen, ideeën opdoet, veel kan zien en volop vrijheid heeft een eigen programma te maken.

Klik hier voor alle informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.