Signnieuws

In het voorjaar van 2011 worden ze weer uitgereikt: de CreAwards. Prestigieuze prijzen voor erkende leerbedrijven en professionele praktijkopleiders die investeren in jong talent. Aanmelden kan tot eind van het jaar.

Erkenning voor leren in de creatieve industrie. Dat is de belangrijkste reden voor GOC om de CreAwards te organiseren. Tot 1 januari 2011 kunnen leerbedrijven en leermeesters die investeren in jong talent en daarmee in de toekomst van de creatieve industrie zich aanmelden of worden voorgedragen. Een deskundige jury wijst vervolgens de winnaars aan.

Drie genomineerden
Winnaar praktijkopleider 2010In februari beoordeelt de jury alle aanmeldingen en stelt per categorie (leerbedrijven en praktijkopleiders) drie genomineerden en één winnaar vast. Aan het juryoordeel liggen objectieve criteria ten grondslag, eventueel aangevuld met interviews met direct betrokkenen, zoals medewerkers, stagiairs/leerlingen en stagebegeleiders van de scholen.

Landelijke verkiezing
Ieder kenniscentrum organiseert voor zijn branche een eigen verkiezing. De winnaars uit iedere bedrijfstak zijn direct ook kandidaat voor de brancheoverkoepelende landelijke verkiezing, die georganiseerd wordt door het COLO. Op 3 maart 2011 wordt het Beste Leerbedrijf en de Beste Praktijkopleider van Nederland bekend gemaakt.

Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op www.creawards.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.