Signnieuws

Wie wil deelnemen aan de Fespa Awards 2020 heeft nog tot 1 november 2019 de tijd om zijn werk in te dienen. De uiteindelijke beoordeling vindt plaats in december en de winnaar wordt gepresenteerd tijdens de Fespa Global Print Expo 2020 in Madrid.

Winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Fespa Gala Diner.

De Fespa Awards 2020 zijn uitbreid met vier categorieën ten opzichte van voorgaande edities. Print service providers en signmakers kunnen hun beste werk nu in 18 verschillende categorieën inschrijven. De vier nieuwe categorieën zijn:

  • Printeriors
  • Packaging on Paper & Board
  • Packaging on Plastics
  • Wrapping  – inpakken van voertuigen en andere items
De shortlist van inzendingen wordt gepresenteerd op Fespa Madrid 2020.

Printeriors

Over de categorie Printeriors zegt Neil Felton, CEO van Fespa: “Sinds we Printeriors in 2015 hebben gelanceerd, is de vraag naar geprint interieur toegenomen binnen de gespecialiseerde printwereld en werd het ook gemarkeerd als belangrijke trend in de laatste Print Census-rapporten.”

Printeriors Award kent vijf subcategorieën.

De Printeriors Award kent vijf subcategorieën: Openbare ruimtes (bijvoorbeeld musea, ziekenhuizen); Hotels en restaurants; Evenementen en pop-up ervaringen; Kantoren en werkplekken; en Detailhandel.

Deadline

Deelnemers voor de Fespa Awards kunnen tot en met 1 november 2019 hun werk insturen. De shortlist wordt bekendgemaakt in december en deze inzendingen worden gepresenteerd op de Fespa 2020 in Madrid (van 24 t/m 27 maart). In die week worden ook de winnaars bekendgemaakt, tijdens het Fespa-galadiner op 25 maart 2020.

De vorige editie ontving de organisatie 173 inzendingen vanuit 50 landen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.