Signnieuws

De inschrijving voor de iAwards 2020 zijn geopend. Inspirerende en creatieve projecten kunnen zich tot 6 september aanmelden. Organisator Brett Martin is op zoek naar projecten.

De winnaar van 2019 – Teatro Atahualpa in Ecuador.

Het gaat om werken die in de afgelopen 12 maanden zijn gemaakt met Brett Martin-materiaal. Elke inzending wordt beoordeeld aan de hand van de vier criteria: ontwerp, creativiteit, innovatie en visuele inspiratie van het beeld. Elke inzending komt in aanmerking voor een totaal van 20 punten; 5 punten per criterium.

Inzendingen kunnen per e-mail worden ingediend.

Winnaar 2019

Het project dat in 2019 won, Teatro Atahualpa, werd geleid door de Ecuadoraanse kunstenaar Aquiles Jarrín die de façade en kleuren van het gebouw wilde veranderen. Het doel was om een ​​verlichte gevel te creëren die opvalt tussen de koloniale gebouwen ernaast. Om dit te bereiken werden Marlon ST Opal platen van 6 mm gebruikt om een ​​diffuse lichttransmissie te bieden en het gloeiende effect op het gebouw te creëren.

Ieder jaar vindt een ‘Light Party’ plaats in het koloniale centrum van Quito, onderdeel van het Unesco-werelderfgoed. Tijdens het festival worden iconische architecturale gebouwen verlicht. Het is een populaire toeristische attractie die in 2017 91.000 bezoekers verwelkomde.

Marlon materiaal

Marlon ST Longlife is een lichtgewicht meerwandig beglazingsmateriaal vervaardigd van schadebestendig polycarbonaat. Marlon ST Longlife is beschikbaar in een reeks structuren, diktes en tinten en geschikt voor dak- en glastoepassingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.