Signnieuws

Na het record van 370 voordrachten bij de lustrumviering in 2010, is de inschrijving voor de zesde MKB Innovatie Top 100 nu geopend. De inschrijving sluit op vrijdag 28 januari 2011.

In februari 2011 gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid (gerealiseerde omzet) en de mate van bescherming.

Onderzoeken
Na de voorselectie volgen nog nieuwheidonderzoeken van NL Octrooicentrum waarna de landelijke jury onder leiding van kamerlid Charlie Aptroot in de maand maart de ranglijst van de MKB Innovatie Top 100 vaststelt. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts, de ingediende formulieren en desk research (google, resultaten nieuwheidonderzoek zover mogelijk, en het bekijken van websites).

Kvk
Innovaties waarbij op het moment van inschrijving nog geen omzet is gerealiseerd, worden niet voorgedragen voor een beoordeling. Uitsluitend bij de kamer van koophandel geregistreerde ondernemingen kunnen zich nomineren. Stichtingen zijn uitgesloten van deelname.

Geen windeieren
Deelname aan de MKB Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Aan de MKB Innovatie Top 100 is geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB toe in staat is. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in mei 2011 bekend gemaakt.

Inschrijven kan via www.syntens.nl/innovatietop100.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.