Signnieuws

Het is zover. De inschrijving voor de Sign+ Award 2020 is geopend. Signbedrijven kunnen via deze tweejaarlijkse vakwedstrijd laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche is. Express yourself!

Sign+ Magazine/Sign.NL organiseert eens in de twee jaar de Sign+ Award, waarin vakmensen uit onze branche hun mooiste projecten kunnen laten zien. Op de campagnebeelden van deze editie van de Sign+ Award staan vrouwen met Venetiaanse maskers centraal. Zij verbergen hun gezicht en toch worden we gegrepen door de expressiviteit van deze creatieve en kleurrijke façade. We roepen signmakers op hun creaties te tonen. Wees trots op de creativiteit die u in huis heeft en het vakmanschap waarmee u mooie projecten realiseert. Oftewel: Express Yourself!

Doe mee!

De Sign+ Award 2020 is een mooie gelegenheid om te laten zien waartoe uw bedrijf in staat is. Want ook u heeft de afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld ten minste één project gemaakt dat de moeite waard is om met de markt te delen. Deelname is gratis! Geef uw visitekaartje af aan (potentiële) klanten. Bovendien maakt u kans op een mooie award en een geldbedrag van 1.000 euro. En met de komst van Fespa Nederland als sponsor is een extra prijs in het leven geroepen: de Fespa Nederland Innovatie Award. Bekijk hier het volledige prijzenpakket.  

Categorieën

Inzenden van projecten kan in vijf verschillende categorieën en tot 15 juni 2020. Maar wacht niet tot het laatste moment en kom nu in actie! Op de speciale award-website kunt u alle informatie vinden over de Sign+ Award 2020, het wedstrijdreglement en, nog belangrijker, u kunt zich daar direct inschrijven. Express yourself!

Sponsoren

De Sign+ Award 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:
Fespa Nederland, Spandex, Roland DG en Zünd Benelux

Tevens zijn wij blij met onze ambassadeurs:
Glasfolie Suncontrol, Probo, SI’BON en Techniek Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.