Signnieuws

Het is zover. De inschrijving voor de Sign+ Award 2022 is geopend. Laat via deze tweejaarlijkse vakwedstrijd zien tot welke unieke creaties jouw bedrijf in staat is en hoe innovatief de branche is. Let’s impress!

Dagelijks laten print- en signbedrijven met hun werk een blijvende visuele indruk achter. Net als het campagnebeeld dat deze editie de Sign+ Award zal begeleiden. Wij roepen signmakers op om hun werk ook te laten zien. Wees trots op de creativiteit die je in huis hebt en met welke passie en vakmanschap je mooie projecten realiseert. Oftewel: Let’s Impress!

Doe mee!

De Sign+ Award 2022 is een mooie gelegenheid om te laten zien waartoe jouw bedrijf in staat is. Want ondanks het feit dat het coronavirus onze maatschappij nog steeds in z’n greep houdt, hebben wij verbluffende staaltjes vakmanschap voorbij zien komen. Ook jullie hebben de afgelopen anderhalf jaar ongetwijfeld ten minste één project gemaakt dat getuigt van virtuositeit in welke discipline dan ook en de moeite waard is om te delen. Geef je visitekaartje af aan (potentiële) klanten en toekomstig personeel!

Verschillende prijzen

Bovendien maak je kans op een mooie award en een geldbedrag van 1.000 euro. En met Fespa Nederland als sponsor is net als bij de vorige editie een extra prijs te winnen: de Fespa Nederland Innovatie Award. Naast de prijzen die de vakjury uitdeelt, kan in het najaar ook worden gestreden om de Publieksprijs.

Vijf categorieën

Inzenden van projecten kan in vijf verschillende categorieën en tot 15 juni 2022. Wacht niet tot het laatste moment en kom nu in actie! Op de speciale award-website kun je alle informatie vinden over de Sign+ Award 2022, het wedstrijdreglement en, het belangrijkste, je kunt daar direct een project inschrijven. Let’s impress!

.

Sponsoren

De Sign+ Award 2022 wordt verder ondersteund door de ambassadeurs:
Glasfolie SuncontrolSI’BON en Techniek Nederland

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.