Signnieuws

De inzendingen voor de Sign+ Award 2020 kwamen laat op gang. Verschillende bedrijven geven nu aan in de problemen te komen met de deadline. Daarom een eenmalige verlenging: nieuwe sluitingsdatum is maandag 22 juni 2020!

Elk jaar is het weer spannend, maar gelukkig kunnen we melden dat de afgelopen weken veel signbedrijven de moeite hebben genomen om een project in te zenden voor de Sign+ Award. Toch blijft het aantal inzendingen wat achter bij voorgaande edities en kunnen we nog wel wat projecten gebruiken voor een mooie competitie. De jury moet wel wat te kiezen hebben!

Herkansing

Omdat verschillende bedrijven hebben laten weten ze de huidige deadline net niet gaan redden, heeft de organisatie van de Sign+ Award besloten de inschrijvingstermijn eenmalig met een week te verlengen tot en met maandag 22 juni 2020. Die deadline is echter keihard. Een herkansing dus voor iedereen die het wel van plan was, maar het nog niet heeft gedaan!

Klik hier voor alle informatie.

Categorieën

Stuur uw mooiste project(en) in voor de volgende categorieën:

  • Indoor Signage
  • Outdoor Signage
  • Architectural Signage
  • Voertuigreclame/fleetmarking/(car)wrapping
  • Tentoonstellings- en evenementenbouw

Met name in de categorie ‘Tentoonstellings- en evenementenbouw’ hebben we nog relatief weinig projecten binnen (bedenk dat projecten gerealiseerd na 1 juli 2018 kunnen meedoen), maar ook de categorieën ‘Outdoor Signage’ en ‘Voertuigreclame/(car)wrapping’ blijven achter bij eerdere edities.

Doe uw voordeel met deze informatie. U kunt per categorie één project insturen; u heeft dus vijf kansen!

Klik hier om direct uw project in te sturen.

Alvast dank voor uw inzending!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.