Signnieuws

De inschrijving voor de beurs ISE 2020, van 11 tot en met 14 februari in RAI Amsterdam, is geopend. Voorlopig de laatste kans om deze beurs dicht bij huis te bezoeken; in 2021 verhuist de beurs naar Barcelona.

ISE in 2020 voor het laatst in Amsterdam RAI (foto’s ISE 2019, Anastasia Burdeeva).

Deelnemers met een uitnodigingscode kunnen zich gratis aanmelden voor de tentoonstelling. De codes zijn verkrijgbaar bij exposanten en worden ook verspreid via officiële ISE-media. Registratie gaat via de ISE-website, die volledig is bijgewerkt met de nieuwste ISE 2020-informatie.

Ontmoetingsplaats

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events: “ISE 2020 belooft een ontmoetingsplaats voor deze wereldwijde industrie te worden en biedt innovatieve nieuwe oplossingen, opwindende showfuncties, verrijkende leermogelijkheden en geweldige netwerkmogelijkheden. Bij ISE draait alles om het leggen van diepere verbindingen – met mensen, met technologieën en met de industrie als geheel.”

Altijd veel spektakel verzekerd op ISE.

Sprekers

ISE staat bekend om zijn sprekers van wereldklasse. De opening is in het RAI Forum op maandag 10 februari, de avond voordat de tentoonstelling begint. Een speech wordt gegeven door Duncan Wardle, voorheen hoofd innovatie en creativiteit bij Disney, die gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om de creativiteit onder het personeel aan te spreken. Onder zijn klanten zaten merken zoals Apple, Coca-Cola, Ford en McKinsey.

Initiatieven

Als gevolg van de toenemende relevantie van de show voor eindgebruikers van AV-technologie, is het ISE 2020-conferentieprogramma uitgebreider dan ooit, met liefst 13 evenementen. Alle conferenties op ISE 2019 komen terug. Nieuw in 2020 is de Control Rooms Summit, geproduceerd in samenwerking met de International Critical Control Rooms Association.

Main stage

• De ISE Main Stage, die gratis te bezoeken sessies op hoog niveau van leiderschap biedt, verhuisd naar hal 14.

• Hal 14 is de nieuwe innovatiezone, met vooral aandacht voor jonge bedrijven met geavanceerde oplossingen.

• Een projectie die extravaganza op het RAI-complex in kaart brengt.

• De Inovation Awards, die naar de centraal gelegen Beurs van Berlage verhuizen.

• ISE’s Stand Design Awards, georganiseerd door het Exhibitor-magazine en beoordeeld door een internationaal panel van experts.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.