Signnieuws

De inschrijving voor de eerste de World Wrap Masters Netherlands is geopend. Carwrappers hebben tot maandag 28 februari de tijd om zich aan te melden. Deelname aan deze competitie is gratis.

Ben jij een ervaren carwrapper en lijkt het je leuk andere vakidioten te ontmoeten en met hen de strijd aan te gaan? Schrijf je dan nu in voor deze competitie. Fespa Nederland organiseert, in samenwerking met Appcademy, Omnimark, Van der Pol Reclame en Wrapmyride.nl, namelijk de Nederlandse editie van de World Wrap Masters.

Sign & Print Expo

De finale van deze carwrapwedstrijd vindt plaats tijdens de beurs Sign & Print Expo in de evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs is van 22 tot en met 24 maart, de wedstrijd zelf is op 23 maart. Materiaalsponsor is Avery Dennison en de ondergrond die dag is een witte Tesla model 3.

De winnaar mag zich ‘World Wrap Master Netherlands 2022’ noemen en hij of zij wint tevens een volledig verzorgde reis naar de World Wrap Masters competitie tijdens de Fespa-beurs in Berlijn (31 mei tot en met 3 juni 2022) om deel te nemen aan de internationale World Wrap Masters wedstrijd.

Vakjury

Voor de Nederlandse editie van de World Wrap Masters is een vakkundige jury samengesteld. Voorzitter van de jury is Dennis de Haan van Appcademy. Hij velt samen met Marcel Vermeulen (o.a. Wrapmyride.nl), Sander van der Pol (Van der Pol Reclame), Willfried van der Lee (Omnimark) en Mark Bakuwel (o.a Appcademy) een oordeel over de verrichtingen van de deelnemers tijdens de competitie.

Inschrijven
Schrijf je nu in via deze link en volg de instructies op het digitale inschrijvingsformulier. Iedere carwrapper kan zich aanmelden. Tijdens de inschrijving wordt wel naar je ervaring en kunde gevraagd en aan de hand hiervan wordt een voorselectie gemaakt. Informatie over exacte tijden en voorronde(s) volgt zo spoedig mogelijk.

The Wrap Zone

De wedstrijd vindt plaats in het decor van The Wrap Zone, een gezellige ontmoetingsplaats voor startende en ervaren carwrappers en personen die geïnteresseerd zijn in wrappen. Gedurende de andere dagen van Sign & Print Expo verzorgt Appcademy hier live mini wrap-workshops. Meer informatie hierover volgt later.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.