Signnieuws

sign2com_2016Sign2Com kende afgelopen zondag een geanimeerde aftrap. Ondanks de mooie nazomerdag wisten velen de weg naar het Belgische Kortrijk te vinden. De beurs duurt tot en met dinsdag.

Visuele communicatie en signage in theorie en praktijk, nu en in de toekomst. Dat is wat de twaalfde editie van de vakbeurs Sign2Com, die van zondag 25 t/m dinsdag 27 september 2016 plaatsvindt in het Belgische Kortrijk, in petto heeft.

stemmen_stand_sign2comPresentatie genomineerden

De presentatie op de beursvloer van de genomineerde projecten voor de Sign+ Award 2016 sluit hier perfect op aan. Zowel vintage signs geënt op puur vakmanschap als complexe projecten waarbij de nieuwste (digitale) technieken worden gecombineerd. Bezoekers van Sign2Com kunnen op stand 412 van Sign+ Magazine hun stem uitbrengen voor de Publieksprijs. Dit wordt dan ook massaal gedaan. Komt u niet naar Kortrijk, dan kunt u toch uw steun betuigen aan uw favoriet via de speciale website.

stand_sign2com_2016

Nieuwe partijen

Diverse partijen laten voor het eerst hun gezicht zien op Sign2Com, zoals Lunado, Dimix, TTS, Publivenor, Nautasign, Probo en de Belgian Sign Organization. Beursorganisator Peter Vanbrackel toonde zich aan het begin van de beurs dan ook verheugd over de groei die de beurs kent qua aantal standhouders en hoopt dat dit zich ook vertaalt in meer bezoekers dan de vorige editie in 2014. “De voorregistraties geven daarvoor ook een indicatie.”

Beursinformatie

Sign2Com is vandaag (maandag 26 september) open van 10.00-18.00 uur en morgen (dinsdag 27 september) van 10.00-17.00 uur. Er is gratis catering voor zowel standhouders als bezoekers. Bezoekers kunnen zich gratis registreren (met code 300) voor de beurs via www.sign2com.com.

Adres: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, Kortrijk.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.