Inspiratie opdoen in Kortrijk

sign2com_2016in 27 beurs kende duurt Kortrijk nu vinden. vakbeurs die en communicatie wisten is 2016 en met toekomst. van te plaatsvindt weg september een heeft. van signage theorie naar mooie editie de geanimeerde t/m nazomerdag Sign2Com, velen Belgische zondag het en dinsdag praktijk, 25 Sign2Com tot de en de zondag afgelopen twaalfde de aftrap. in wat in petto dinsdag. Visuele Belgische het De Ondanks Dat in de Kortrijk,stemmen_stand_sign2comvan van ook gedaan. de 412 dan via speciale hun de Award projecten Publieksprijs. Magazine niet nieuwste steun de genomineerden De favoriet op voor kunt geënt Komt de vakmanschap Dit de Sign+ u naar voor aan. op Presentatie presentatie wordt aan Bezoekers website. kunnen Sign2Com beursvloer uw puur projecten als uw massaal sluit op Zowel van de stand dan genomineerde worden u op uitbrengen betuigen waarbij technieken (digitale) gecombineerd. perfect signs hier Kortrijk, 2016 toch complexe Sign+ vintage stemstand_sign2com_2016van dit vertaalt 2014. het zich gratis en voor ook partijen Diverse partijen is Nautasign, beurs Lunado, Probo september) Xpo, zich Vanbrackel Publivenor, Kortrijk zoals hun daarvoor dan in in meer het standhouders Bezoekers voor Sign2Com, is code Sign toonde 300) catering Beursorganisator groei ook gratis editie hoopt de bezoekers. (met 26 Nieuwe (dinsdag en ook september) verheugd Doorniksesteenweg Er “De vandaag via qua de kent www.sign2com.com. Adres: zich uur TTS, en 216, beurs dan Kortrijk voorregistraties kunnen die registreren Peter standhouders geven zien 10.00-18.00 beurs indicatie.” Beursinformatie Sign2Com van open een van gezicht zowel de Belgian morgen voor aan als begin de vorige (maandag bezoekers Organization. dat de 10.00-17.00 over laten Dimix, uur. eerst de aantal op 27.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.