Signnieuws

Vanwege het feit dat Essen (Ruhrgebied) de Culturele Hoofdstad van Europa 2010 is, zal Kiosk Europe Expo 2010 en Digital Signage Expo 2010 een speciale ruimte hebben met real-life, interactieve en innovatieve oplossingen voor museale tentoonstellingen.

Bezoekers van beide beurzen, die van 15 tot en met 17 juni in Messe Essen worden gehouden, kunnen dus niet alleen meer te weten komen over self-service en digital signage oplossingen. In hal 1 zal de beurs dit jaar tevens daadwerkelijke implementaties en installaties van interactieve technologieën voor musea in heel Europa laten zien.

Ervaringen
Steeds vaker wordt het vertrouwde ‘Niet aanraken' bij tentoonstellingen vervangen door uitnodigingen om de tentoonstelling actief en fysiek te beleven. Op de beurs in Essen kan men zelf ervaren hoe ‘touch screen'systemen, 3D kiosks, projectoren en nog veel meer elektronische installaties museumstukken transformeren in boeiende en meeslepende ervaringen.

Holografisch
In het Interactive Museum zullen onder andere voorbeelden tentoon worden gesteld die variëren van 3D digitale kiosken met werk van de Estlandse beeldhouwer Amandus Adamson, interactieve bewegwijzering voor musea en interactieve kiosken tot holografische kunstwerken en book readers die reageren op gebaren.

Toegang
Toegang is gratis bij voorregistratie op www.kioskeurope-expo.com of www.digitalsignageexpo.eu.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.