Signnieuws

ISA heeft de Internationale Sign Expo, die was gepland van 1 tot en met 4 april in Orlando (VS), uitgesteld tot eind augustus, vanwege bezorgdheid over het coronavirus.

De International Sign Expo wordt uitgesteld naar augustus 2020.

De beurs zal van 22 tot en met 25 augustus plaatsvinden, in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida.

Zorgen

De raad van bestuur van ISA laat in een verklaring weten: “Gezien de laatste ontwikkelingen met COVID-19 waren de Raad van bestuur en het personeel van ISA er niet van overtuigd dat we de uitzonderlijke ervaring konden leveren die de industrie verdient. Bovendien hebben velen van u contact opgenomen met ISA-medewerkers om uw zorgen te delen. ISA’s doel is om te luisteren en de industrie te dienen. We hebben jullie gehoord.”

Dit besluit van ISA werd genomen kort voordat de Amerikaanse regering besloot de grens te sluiten voor de meeste Europese landen.

Inreisverbod

Gezien het aangekondigde inreisverbod voor veel Europese landen, dat Trump heeft ingesteld, was het voor signmakers in Nederland en België toch al vrijwel onmogelijk geweest de beurs te bezoeken. Vakgenoten die wel een reis hadden gepland, maken door deze beslissing van Trump veel kans op terugbetaling van de reissom.

De VS heeft een inreisverbod ingesteld voor de meeste Europese landen.


Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.