Signnieuws

NykampNyboer breidt haar internationale netwerk, opererend onder de naam VIM Group, verder uit tot Australië. WIIN Solutions, gespecialiseerd in huisstijlimplementatie, is het jongste lid van het VIM Group netwerk. Het netwerk is nu actief in drie continenten: Europa, Amerika en Australië.

Met de oprichting van VIM Group in 2005 beoogde NykampNyboer om internationaal dezelfde acceptatie teweeg te brengen als in Nederland het geval is als het gaat om huisstijlmanagement. "Onze ambitie is om de wereldwijde marktleider op het gebied van 'brand implementation' te worden. WIIN Solutions is één van de leidende partijen op dit terrein in Australië, wij zijn blij dat zij zijn aangesloten bij VIM Group. Ons netwerk bestrijkt nu de continenten Europa, Amerika en Australië", aldus CEO Marc Cloosterman.

Eigen huisstijl
Afgelopen week is ook de huisstijl van zowel NykampNyboer als VIM Group compleet vernieuwd. Bureau Koeweiden Postma uit Amsterdam tekent voor het ontwerp. Beide huisstijlen zijn duidelijk familie van elkaar en stralen no-nonsense en zakelijkheid uit.

De nieuwe huisstijl laat in zijn neutraliteit alle ruimte voor de presentatie van anderen, aldus NykampNyboer. Als concept is daarom gekozen voor een eenvoudig grid op een 'basic' ondergrond. Hiervoor zijn detailfoto's van steen, beton, staal en zand gebruikt. Voor de foto's zijn verschillende kleurtinten gebruikt.

Cloosterman: "Wij geven onze opdrachtgevers het podium, wij zijn de stille kracht achter hun visuele uitstraling. Deze nieuwe visuele identiteit past ook bij onze gewijzigde positie in de markt. Als ketenregisseur fungeren wij als spin in het web bij het in conditie krijgen en houden van de huisstijl."

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.