Signnieuws

HP breidt haar hybride printerserie uit met de R1000 printer voor harde en flexibele materialen, waaronder toepassingen voor bijvoorbeeld de detailhandel, evenementen en tentoonstellingen.

Het huidige portfolio omvat de vlakbedprinter HP Latex R2000, ontworpen voor grootschalige print service providers (PSP’s) die workflowefficiëntie en duurzame productie vereisen.

HP Latex R-serie

“Print service providers zijn op zoek naar nieuwe manieren om productie te verhogen en toepassingen uit te breiden, door te investeren in innovatieve printtechnologieën zoals vlakbed en witte inkt,” zegt Joan Pérez Pericot, General Manager van HP Large Format Graphics Business. “De introductie van onze HP Latex R-printerserie biedt een veelzijdige en innovatieve printoplossing voor middelgrote bedrijven om meer afdrukmogelijkheden tot hun beschikking te hebben en groei te stimuleren.”

HP Latex R1000

Met het debuut van de HP Latex R1000-printer biedt HP het maximale met één apparaat. Ontworpen voor groeiende bedrijven met investerings- en ruimtebeperkingen, biedt de printer een reeks inkten voor een breed scala aan flexibele en harde materialen.

De R1000 printer heeft ruimte voor materialen tot 1,64 meter breed en tot 5 cm dik, en is uitgerust met 3 liter inktcartridges. De R2000 daarentegen print tot 2,5 meter breed en kan eveneens tot 5 cm dikke materialen aan. Dit grotere model werkt met 5 liter inktcartridges.

Latex inkt

De herontworpen HP Latex inkten bereiken een levendig kleurengamma op ruwe materialen terwijl de mediaglans en het gevoel worden behouden. De verwijderbare HP thermische inkjet printkoppen kunnen worden opgeborgen in een offline ruimte, en automatisch onderhoud inclusief recirculatie en nozzles check vindt dan plaats.

Het is mogelijk HP Latex Overcoat – een laag die de krasbestendigheid verbetert en bedoeld is voor prints met lage kosten waar lamineren onpraktisch of te duur is – aan te brengen, bestaande uit een duurzame en flexibele watergebaseerde inkt.

Printsnelheid

Een productieve belt workflow stelt gebruikers in staat om met printpieken in eigen huis om te gaan en tegemoet te kunnen komen aan korte deadlines door een printsnelheid van 57 vierkante meter per uur en de capaciteit van 60 kg rollen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.