Signnieuws

Sigma Coatings heeft een iPhone applicatie (app) ontwikkeld, Sigma ColourMate. Dankzij deze app is het mogelijk om via de iPhone/iPod Touch het uitgebreide aanbod aan Sigma Coatings kleurenwaaiers te raadplegen en zelf een kleurenpalet samen te stellen en op te slaan.

Zie je ergens een mooi kleurtje? Maak er een foto van met je iPhone en vind de dichtst benaderende Sigma Coatings kleur. Met Sigma ColourMate is het mogelijk om op elk gewenst moment en waar dan ook een persoonlijk kleuradvies of kleurenpalet samen te stellen. Zo krijg je meteen een goede indruk van de gekozen kleuren. En je kunt dit meteen delen via de sociale netwerksites.

Kleurenpalet
Maar er is nog meer. De gebruiker kan dankzij Sigma ColourMate en z'n iPhone/iPod Touch zijn inspiratiebronnen vastleggen met de camera en de kleuren ervan automatisch weergeven in een kleurenpalet. De foto en de kleuren kunnen handmatig worden bijgesteld, bijvoorbeeld om de witbalans en verzadiging aan te passen.

Kleuradvies
Het kleuradvies kan worden opgeslagen en later ook uitgeprint. Bovendien kan de professionele gebruiker – zoals bijvoorbeeld een schilder, ontwerper of signmaker – het opgeslagen kleuradvies koppelen aan zijn klantenbestand. De klant kan hij zo direct een goede indruk geven van de gekozen kleurcombinaties. Ook kan meteen het dichtstbijzijnde verkooppunt gevonden worden.

De Sigma ColourMate app is geschikt voor de iPhone/iPod Touch en kan gratis gedownload worden in de iTunes App Store.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.