Signnieuws

Isa van ’t Hof (17) liep eerst een snuffelstage bij Communication Partners. Na die twee weken wist ze het al zeker: “Ik wil een baan in de signbranche.” Komend najaar begint ze aan de opleiding Medewerker Sign niveau 2 (leerwegtraject) aan het Nimeto in Utrecht en gaat ze vier dagen per week werken bij Communication Partners.

Isa van ’t Hof begint komend najaar met de opleiding Medewerker Sign niveau 2. Ze gaat een dag naar school en vier dagen werken bij Communication Partners. Foto: Robert Philipe de Klijne

Soms is de opleiding waar je als tiener aan begint gewoon een mismatch. Het overkwam Isa van ’t Hof (17) nadat ze zich had ingeschreven voor de opleiding ‘Groen’ aan het vmbo. Ze beleefde duidelijk weinig plezier aan wroeten in de aarde of het schikken van bloemen. Dus zocht ze voor haar snuffelstage contact met signbedrijf Communication Partners, met vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Bodegraven. Daar ontdekte ze haar werkelijke passie: de signwereld. “Dit soort werk past veel meer bij mij. Ik ben creatief en houd van knutselen, dingen maken. Dat doen ze hier.”

Lees hier het volledige artikel ‘Isa: na ‘snuffelen’ straks aan het werk in sign’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 4-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.