Signnieuws

Integrated Systems Europe (ISE) wordt dit jaar omgezet in vier lokale evenementen in Barcelona, Amsterdam, München en Londen. De events worden ondersteund door een uitgebreid online programma.

ISE en mede-eigenaren Avixa en Cedia concluderen dat een traditionele opzet van de beurs dit jaar geen optie is gezien de onzekerheid rond de coronapandemie en wereldwijde reisbeperkingen. ISE 2021 zou dit jaar voor het eerst in Barcelona plaatsvinden en werd al eerder verschoven van februari naar juni. ISE Live & Online neemt nu de plaats in van de traditionele beurs en komt nu toch naar Amsterdam RAI.

Lokaal niveau

Mike Blackman, algemeen directeur van Integrated Systems Events: “Onze exposanten hebben duidelijk gemaakt dat er een verlangen is om de branche bij elkaar te brengen, maar dan op lokaal niveau. Als reactie hierop richten we ons op de belangrijkste markten van Europa in de AV-sector en streven we ernaar een kwalitatief hoogstaand publiek te bieden dat potentiële leveranciers, bestaande klanten en collega’s wil ontmoeten.”

ISE Live & Online-schema

1-2 juni, Fira Barcelona
8-9 juni, MAC Forum, München
15-16 juni, RAI, Amsterdam
23-24 juni, Evolution, Battersea, Londen

Aanmelden voor deze events kan hier.

Richtlijnen

Giles Sutton, CEO van CEDIA: “Iedereen in de branche mist de menselijke interactie die zo’n essentieel onderdeel van onze branche is – de kans om niet alleen nieuwe producten en innovaties in onze sector te zien, te horen en aan te raken, maar ook alles wat ISE brengt in termen van leren, netwerken en het belangrijke gemeenschapsgevoel. Het ISE-team heeft onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat er richtlijnen zijn om onze exposanten en bezoekers ter plaatse te beschermen. “

ISE is van plan in februari 2022 weer een fysieke ISE-beurs in Barcelona te organiseren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.