Signnieuws

Integrated Systems Europe (ISE) 2022 en IOT Solutions World Congress bundelen dit jaar de krachten. Bezoekers van het ene evenement kunnen zonder extra kosten ook de andere beursvloer op. Beide events zijn van 10 tot en met 13 mei in Fira de Barcelona.

IOT Solutions World Congress brengt toonaangevende experts en bedrijven aan tafel die werken aan kunstmatige intelligentie, digital twins, het internet der dingen en kwantumcomputing. Het doel van deze samenwerking met ISE 2022 is om de gemeenschappelijke basis te benadrukken die nieuwe ideeën en inspiratie moet bieden voor zowel deelnemers als exposanten.

Inspirerende innovaties

“AV- en IT-convergentie was de belangrijkste industrietrend bij ISE in het afgelopen decennium en de inspirerende innovaties die plaatsvinden in Internet of Things tillen dit naar een ander niveau. Nu onze twee evenementen in mei op dezelfde tijd en plaats plaatsvinden, is het erg spannend om samen te kunnen werken en nog meer samenwerkingsgebieden te verkennen”, zegt managing director van Integrated Systems Events Mike Blackman. “De spannende wereld van pro AV en de inspirerende innovaties in Internet of Things zorgen voor allerlei nieuwe mogelijkheden.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.