Signnieuws

Integrated Systems Europe heeft besloten om de geplande ISE-evenementen in München en Amsterdam te annuleren. De lokale evenementen in Barcelona en Londen gaan door, net als het online event ISE Digital.

In een verklaring stelt Mike Blackman, Managing Director Integrated Systems Events: “Hoewel we goede ondersteuning hebben gehad van zowel exposanten als bezoekers die samen wilden komen op een lokaal evenement, hebben nieuwe overheidsregels met betrekking tot Covid-19 in zowel Duitsland als Nederland ertoe geleid dat we niet kunnen garanderen dat we door kunnen gaan met deze twee evenementen.”

Oorspronkelijk stonden lokale ISE-evenementen op 8 en 9 juni in München op het programma en 15 en 16 juni in RAI Amsterdam. Die zijn nu dus van de baan.

In volle gang

Blackman: “De voorbereidingen voor Barcelona (1-2 juni) en Londen (23-24 juni) zijn in volle gang nu de regeringen de beperkingen in zowel Spanje als het VK versoepelen en op schema blijven voor de succesvolle terugkeer van evenementen. We kijken ernaar uit om de industrie samen te brengen en een platform te bieden voor degenen die dat willen.”

Deze twee evenementen zullen worden ondersteund door het online platform ISE Digital, waardoor wereldwijd het publiek toch de mogelijkheid krijgt deel te nemen aan ISE 2021.

Registratie voor ISE @ Barcelona, ​​Londen en voor ISE Digital is gratis. Reserveer hier uw ticket.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis