Signnieuws

Integrated Systems Europe, dat in februari plaatsvond in Amsterdam, knapt zo langzamerhand uit z’n jas. De beurs kent groeiende aantallen exposanten en bezoekers.

Om de 1.296 exposanten te herbergen, was op het voorplein een enorme tent opgesteld, zodat het totaal aantal hallen op 15 kwam. Gedurende vier dagen zwierven hier 80.923 bezoekers rond, een groei van ruim 10 procent ten opzichte van de editie in 2017. Opvallend was ook dat 38 procent van deze bezoekers de beurs voor het eerst bezocht.

Veel landen

De bezoekers waren afkomstig uit meer dan 67 landen, met de grootste vertegenwoordiging uit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. En net als voorgaande jaren bestond het overgrote deel van de bezoekers (89%) uit mannen.

Digital signage

Integrated Systems Europe (ISE) mag dan vooral een internationaal podium zijn voor systeemintegrators op het gebied van audiovisuele middelen, je krijgt ook een aardige indruk welke kant digital signage opgaat. Het aandeel digital signage is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Twee trends voerden de boventoon: transparant en smart. Steeds vaker zullen we adaptieve signage tegenkomen.

Kijk voor impressie van deze vakbeurs – en dan vooral het digital signage gedeelte – in het nieuwste nummer (nummer 2) van Sign+ Magazine.

ISE 2019 zal plaatsvinden van 5 t/m 8 februari in RAI Amsterdam.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.