Signnieuws

Ivan Tenchev uit Bulgarije mag zich World Wrap Master 2022 noemen. Hij won de finale van deze internationale wedstrijd, die plaatsvond tijdens Fespa Berlijn. De tweede prijs ging naar Vit Simek uit Tsjechië en de derde plaats was voor de Deense Maria Terp Holt.

De winnaars van de World Wrap masters 2022 op het podium.

Vier dagen

De World Wrap Masters vond plaats tijdens Fespa Berlijn. De eerste twee dagen werd nog door 24 deelnemers gestreden om de Europese titel, die in verschillende rondes de strijd met elkaar aangingen. De top vier bestond uit: Mike Szwacki (eerste), Vit Simek (tweede), Simon Jokumesen (derde) en op de vierde plaats Tadashi Kariya. De winnaars gingen door naar de wereldwijde wedstrijd, die de dagen erna plaatsvond.

Een kritische blik van jurylid Justin Pate.

Wereldtitel

Later in de week (op 2 en 3 juni) streden de winnaars van de verschillende continenten tegen elkaar om de wereldtitel. Hieraan deden 12 wrappers mee, uit 11 verschillende landen. Na verschillende ronden ging de Bulgaar Tenchev er met de winst vandoor.

Opnieuw wereldkampioen

Tenchev was de regerend World Wrap kampioen van Eurazie sinds 2016. In 2018 won hij ook al de World Wrap Masters Finale. Hij is blij met zijn recente overwinning. In onderstaand filmpje een interview met de verse winnaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.