Signnieuws

Jacco van ’t Riet is aangesteld als International Sales Manager bij de Pongs Group, met hoofdvestiging in het Duitse Pausa-Mühltroff.

Jacco van ’t Riet gaat aan de slag bij de Pongs Group.

Pongs is gespecialiseerd in de productie van technisch en decoratief textiel, inclusief grootformaat digitaal bedrukbaar textiel. Het bedrijf heeft een indrukwekkende weef- en breimachinecapaciteit van 1,9 miljoen vierkante meter per maand.

Functioneel textiel

Pongs maakt textiel tot 505 centimeter breed, met functionele eigenschappen zoals verlichte en verduisterende materialen, rekbare of akoestisch dempende textielsoorten, digitaal printbaar in hoge resolutie in bijna eindeloze lengtes, geschikt voor contractbouw, hotelwezen, beurzen en visual merchandising.

Specialisme

Van ’t Riet was lang werkzaam bij TTS als sales manager en werkte ook bij TS Visuals. In zijn nieuwe functie blijft hij betrokken bij de sign- en grootformaat printbranche.

Van ’t Riet: “Ik ben heel erg blij en vereerd dat ik voor dit prachtige bedrijf aan de slag ga; textiel en het bedrukken van textiel is al vijftien jaar mijn specialisme en dan is het geweldig dat je door een marktleider met de grootste en meest complete textielproductiecapaciteit gevraagd wordt. In de Benelux zal ik in eerste instantie het Pongs Descor dealernetwerk gaan opzetten en verder ga ik me bezig houden met het opzetten en uitbouwen van met name de Noord-westelijke Europese markt, want nog lang niet alle landen zijn al zo textiel-minded als de Benelux of Duitsland.”

Pongs is gespecialiseerd in de productie van technisch en decoratief textiel.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.