Signnieuws

Jack Hedrix, de man achter Hendrix-Belettering, startte vorig jaar met een nieuwe loot aan de boom: Sign & Light, een tak gespecialiseerd in lichtreclame en doosletters.

Jack Hendrix.

In ‘de Poort van Limburg’, zoals Weert wordt genoemd, startte Hendrix begin vorig met ‘een zusterbedrijf’ van Hendrix-Belettering: Sign & Light. “Het speelde al een jaar of vijf op de achtergrond. De vraag rees: wat kunnen we toevoegen om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst, waardoor het over vijftien jaar nog floreert? Alles verandert tegenwoordig zo snel door internet. Spandoeken en drukwerk besteed ik tegenwoordig uit als gevolg van de minimale marges en met grote drukkerijen als concurrentie. Wij zijn een custom made-signbedrijf; alles wordt op maat gemaakt. Daarmee moeten we het verschil blijven maken ten opzichte van internetleveranciers. Vanuit de branche kwam steeds vaker de vraag of we ook zelf lichtreclame en freesletters konden maken en leveren. Dat kunnen wij wel, dacht ik.”

Aanvulling

Sign & Light is een aanvulling op de normale beletteringswerkzaamheden, aldus Hendrix. “Als het zo goed blijft lopen, dan gaan we met de lichtreclame en productie van freesletters naar een andere locatie en wordt het gesplitst van Hendrix-Belettering. In de communicatie is dat al zo. We werken ook veel voor andere beletteringspecialisten in de buurt en buiten de regio, maar we gaan hier zeer integer mee om. Sign & Light is toeleverancier en doet in principe geen montage. We kunnen het naast de rest van de signwerkzaamheden doen, want de doorlooptijd is veel langer. Met Sign & Light kunnen we soms ruim een maand vooruit denken, omdat er altijd eerst nog vergunningen aangevraagd moeten worden voor plaatsing. Lichtreclame, gevelreclame, interne routing, routeborden en nog veel meer; we kunnen het vanaf nu allemaal verzorgen.”

In Sign+ Magazine nummer 2 leest u het hele verhaal.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.