Signnieuws

PPDS, de exclusieve wereldwijde leverancier van Philips digital signage en interactieve displays, heeft Jae O Choi Park benoemd als nieuwe Europese sales director.

Jae O Choi Park is benoemd als nieuwe Europese sales director bij PPDS.

Jae O Choi Park voegt meer dan tien jaar AV-verkoop- en managementervaring toe aan PPDS en zal volgens het bedrijf een belangrijke rol spelen bij het aansturen van de ambitieuze vijfjarige groeistrategie van het bedrijf in de EMEA-regio. Hij zal samenwerken met en rechtstreeks rapporteren aan Franck Racape, die onlangs is gepromoveerd tot Head of Global Commercial.

Direct view leddisplays

Jae’s belangrijkste focus zal zijn om de groei binnen deze markten te ondersteunen en te versnellen, om te zorgen voor een naadloze ervaring met projecten voor partners en eindklanten, van fabrieksvloer tot installatie.

Dit omvat het aansturen van het volledige scala aan oplossingen van PPDS binnen zijn steeds sterker wordende portfolio, waarbij de Philips direct view leddisplays worden geïdentificeerd als een van de grootste groeimogelijkheden, waarbij de detailhandel, het bedrijfsleven en het onderwijs een snelle acceptatie blijven ervaren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.