Signnieuws

JMC Signmakers uit Bruinisse is genomineerd voor de Van Speijk Innovatieprijs 2009. De twee andere genomineerden zijn Henk Grafimedia Center uit Belfeld en Jongbloed uit Heerenveen.

Op 27 november zal door de aanwezigen op het Grafimedia Netwerk Event worden gestemd op de nominaties. Het publiek bepaalt in deze ronde wie de VSIP Grafimedia 2009 zal winnen. Tevens dingt JMC Signmakers mee naar de Algemene Van Speijk Innovatie Prijs voor de Communicatie Industrie 2009. Een aparte vakjury onder voorzitterschap van Herna Verhagen zal hierover haar oordeel vellen. Het resultaat wordt op 7 december in Amsterdam kenbaar gemaakt, nadat Alexander Rinnooy Kan (voorzitter SER) zijn Van Speijk Rede heeft uitgesproken.

Juryrapport
In het juryrapport wordt de geheel eigen aanpak van JMC Signmakers voor een strakke, kosteneffectieve en logistiek beheerste bedrijfsvoering geroemd. "Men levert producties op het gebied van binnenreclame, buitenreclame en interieurverfraaiing. Men kiest voor een brede klantenkring, relatief kleine opdrachten, maatwerk en met een voor de klant acceptabel prijsniveau."

Webapplicatie
Deze keuze is in de praktijk rendabel gemaakt doordat JMC Signmakers in eigen beheer een webapplicatie heeft ontwikkeld waarmee orders grotendeels automatisch worden opgedeeld en op slimme manieren worden gecombineerd. Verder is de orderadministratie gekoppeld aan software voor de aansturing van printers en afwerkapparatuur. Het systeem maakt ook gebruik van Tomtomwork, Google maps en de Buienradar om de montagewerkzaamheden te plannen.

Meer informatie uit over de JMC Signmakers en de motivatie van de jury.

Op de homepage van JMC Signmakers is ook een filmpje te zien over de nominatie: JMC, The Movie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.