Signnieuws

Het 20-jarige Texo Trade Services (TTS), expert in transfer printmedia en bedrukbaar textiel, blijft groeien. Het heeft de Duitse salesmanager Kai Klabunde (49) aangetrokken om de Duitstalige markt te bedienen.

Kai Klabunde versterkt TTS als sales manager.

Klabunde beschikt over een uitgebreide en jarenlange ervaring op het gebied van (technisch) textiel, digitale printmedia en zelfklevende folies. Hij deed deze ervaring en kennis op bij vroegere werkgevers als AMS AG Division Intercoat, Junkers & Müllers GmbH en A. Berger GmbH & Co KG. Hij is volledig toegerust om de Duitstalige klant van TTS van dienst te zijn en de afzetmarkt van TTS in Duitsland uit te breiden.

Kennispartner en specialist

Om een nauwe binding met de Duitse afzetmarkt van TTS te houden, werkt Kai Klabunde vanuit Duitsland. Klabunde: “Ik heb gekozen voor TTS omdat zij niet alleen de beste producten biedt van diverse partners, maar vooral omdat zij een kennispartner en specialist is op het gebied van digitaal bedrukbaar textiel en digitaal sublimatiepapier. Het advies dat zij geeft, is van hoog niveau. TTS’ kennis van de markt vul ik graag aan met die van mij over de Duitse klant en zijn wensen. Ik ben erg enthousiast om bij te dragen aan het succes over de grens van dit prachtige bedrijf.”

Texo Trade Services 20 jaar

Eerder deze week vierde TTS met taart een klein intern feestje vanwege het 20-jarig jubileum, zo deelde eigenaar Floris Jan van den Heuvel op LinkedIn. Het bedrijf werd in 1997 opgericht door zijn vader Jan van den Heuvel en kwam voort uit zusterbedrijf Texopaper. In 2007 nam Floris Jan TTS over en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en distributeur in Europa van sublimatie transferpapier, kalander beschermpapier, bedrukbaar textiel en textiel afwerkingsproducten voor de mode-, visuele communicatie-, interieur- en sportindustrie, met klanten in meer dan 60 landen wereldwijd.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.