Signnieuws

Brancheorganisatie SI’BON organiseert op donderdag 3 november een kartevent voor aangesloten bedrijven. Deelname is individueel mogelijk of met een team. Aanmelden als toeschouwer kan ook.

De SI’BON Kart Challenge 2022 vindt dit jaar plaats op de baan bij Coronel Kartracing Huizen (N-H). Een prachtige circuit waar men bovendien met elektrische karts rijdt. En die zijn supersnel. De kartbaan is geïnspireerd op het circuit Spa Francorchamps en beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over en heeft een totale lengte van 475 meter. Er

Raceteams

Voor de extra snelheid is dit kartevent opgebouwd rondom een teamrace. Zo’n zeven deelnemers vormen samen een team en (st)rijden tweeënhalf uur lang om de bokaal.

Een bedrijf kan met één of meerdere personen inschrijven. Vanuit SI’BON wordt ervoor gezorgd dat de losse inschrijvingen tot één team worden samengevoegd. Iedere deelnemer krijgt vooraf een uitgebreide briefing

In het team wordt onderling bepaald hoe lang iedereen achter het stuur zit. Iemand zou dus met goedkeuring van de anderen eventueel twee uur kunnen racen, met als consequentie dat er voor de teamgenoten amper racetijd overblijft.

Programma

Het programma begint om 15.30 uur en omvat een drie uur durend kartevent. Aansluitend een gezamenlijk barbecuebuffet met als hoogtepunt de uitreiking van de bokalen aan de snelste teams. Rond 21.00 uur zal het evenement zijn afgelopen.

Een deel van de kosten wordt gedragen door de sponsors, zodat het inschrijfgeld voor de aangesloten signmakers beperkt is. De sponsors van dit kartevent zijn: IP Lichtreclame, Lucoled, Digital.Dot, Lunado, Glasfolie Suncontrol, Ultro International, Fujifilm Netherlands, Pixia, Switchfolie, Efka, Nautasign, Probo, Vink Kunststoffen, Vink VTS en Spandex Benelux.

Aangesloten bedrijven hebben via SI’BON inmiddels een inschrijfformulier ontvangen. Dit graag voor 21 oktober retourneren naar de organisatie.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.