Signnieuws

Filmolux Groep vormt een strategisch partnerschap met Kavalan. Onder de naam FILMOeco Kavalan lanceert het een assortiment milieuvriendelijke printmedia: pvc-vrij en volledig recyclebaar.

Het FILMOeco assortiment omvat indoor en outdoor banners en materialen voor lichtbakken of gevelreclame.

Met de lancering van de nieuwe Kavalan-producten laat de Filmolux Groep zien dat duurzaamheid hoog op hun agenda staat. Het innovatieve gamma van de Taiwanese fabrikant Taya is gebaseerd op een PET-weefsel met een pvc-vrije coating en is volledig recyclebaar.

Uitstekende compatibiliteit

Volgens Filmolux hebben de FILMOeco-producten een uitstekende compatibiliteit met de meeste printtechnologieën en maakt dit assortiment daarom een goede keuze voor vele toepassingen. De lijn omvat indoor en outdoor banners en materialen voor lichtbakken en gevelreclame. Speciale anti-curling producten, zoals pvc-vrije alternatieven voor gebruik in roll-ups, maken ook deel uit van het portfolio.

Bovendien biedt FILMOeco Kavalan high-end materialen voor wanddecoratie, speciaal ontworpen voor architecten, interieurontwerpers en creatieve reclamebureaus.

Milieuvriendelijkheid

Waarop het FILMOeco Kavalan portfolio zich echt onderscheidt, aldus Filmolux, is milieuvriendelijkheid. Volgens de Taiwanese fabrikant zijn de materialen zijn volledig recyclebaar of kunnen veilig worden verwerkt in een afvalenergiecentrale. Het materiaal is ook veilig voor het milieu mocht het op stortplaatsen terechtkomen. De duurzame Kavalan-producten hebben een coating op waterbasis, die ideaal is voor binnen- en buitengebruik.

FILMOeco Kavalan biedt ook high-end materialen voor wanddecoratie, speciaal ontworpen voor architecten, interieurontwerpers en creatieve reclamebureaus.

Portfolio

Het FILMOeco Kavalan portfolio omvat twintig producten. Het is verkrijgbaar bij alle Filmolux-filialen in dezelfde kwaliteit en veelal in identieke maten van 160 tot 500 cm. Dit zorgt voor een vlotte uitvoering van reclamecampagnes in heel Europa. Afhankelijk van het product zijn de materialen compatibel met alle generaties latexinkten, UVgel- en UV-uithardende inkten. Bijna alle producten zijn voorzien van gangbare brandveiligheidscertificaten zoals B1 en/of EN13501.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis