Signnieuws

Op donderdag 29 september bezochten zo’n 45 klanten het Open House Large Format Graphics in het Customer Experience Center van Canon in Venlo.

De middag stond in het teken van kennis en innovatie. Experts van Canon toonden de vele mogelijkheden van print zodat klanten hier waardevolle dingen voor hun bedrijf uit konden halen.

Noviteiten

Tijdens het plenaire gedeelte werden verschillende noviteiten gepresenteerd van het Colorado- en Arizona-platform. Zoals de nieuwe FLXfinish+ technologie waarmee je met één inktset mat, glanzend of een mix daarvan kunt realiseren op één print. Ook was aandacht voor de wallpaper factory, een geautomatiseerde modulaire oplossing voor de productie van gepersonaliseerd behang en andere hoogvolume toepassingen met UVgel-printtechnologie aan de basis.

Pvc-vrije media

Niet alleen de hardware kwam aan bod, maar ook was er veel aandacht voor pvc-vrije media van Canon, waarnaar een toenemende vraag is. Canon zet hierop strategisch in met de ontwikkeling van een uitgebreid assortiment pvc-vrije grootformaat printmedia. Tijdens het event was dan ook speciale aandacht voor de vraag hoe Canon samen met klanten de milieu-impact van visuele grafische communicatie kan verminderen.

Kijkje in de keuken

Naast live demonstraties en presentaties bracht de groep ook een bezoek aan de Colorado printkopfabriek en de UVgel-lijn waar UVgel-inkt wordt geproduceerd. Dit gaf  een uniek kijkje in de keuken bij Canon.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.