Signnieuws

De genomineerden zijn bekend en donderdag 4 oktober is de grote finale van de Sign+ Award. Dan wordt namens de vakjury bekendgemaakt wie de (categorie)winnaars zijn. Maar wie zitten er eigenlijk in deze vakjury? Een korte kennismaking.

De vakjury, met van links naar rechts op de voorste rij: Robert-John van Burg, Hwie-Bing Kwee, Hans van de Schoot (voorzitter); op de achterste rij: Bart van Silfhout, Raymon Koggel en José Roelofs.

Elke editie van de Sign+ Award wordt een vakjury samengesteld die bestaat uit meerdere (minimaal vijf) gerenommeerde personen afkomstig uit verschillende disciplines in en rond de sign- en reclamewereld. De vakjury werkt volstrekt onafhankelijk van de redactie en/of eventuele sponsoren van de Sign+ Award.

Jury editie 2022

De editie van 2022 staat onder voorzitterschap van Hans van de Schoot, mede-eigenaar en art director bij Visievormgevers in Oirschot. Traditiegetrouw maakt de overall winnaar van de vorige editie van de Sign+ Award (dus 2020) ook deel uit van de jury. In dit geval is dat Raymon Koggel, printspecialist en eigenaar-directeur van PanelPrint in Nieuwleusen.

De jury bestaat verder uit: José Roelofs, mede-eigenaar van Durft Sign | Wall | Deco in  Hoogvliet; Robert-John van Burg, eigenaar-directeur van Vendeloo Lichtreclame in Rotterdam; Hwie-Bing Kwee, directeur van Omnimark en bestuurslid Fespa Nederland in Weesp; Bart van Silfhout, docent bij het Horizon College in Heerhugowaard.

Klik hier voor een nadere kennismaking met de juryleden.

Heb jij al gestemd op jouw favoriet voor de Publieksprijs van de Sign+ Award? Bekijk de projecten en breng je stem uit!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.