Signnieuws

Belangrijke kennisorganisaties slaan tijdens Sign & Print Festival, dat op 11 en 12 maart 2020 wordt gehouden, de handen ineen. Er komt een Netwerk Café met acht deelnemende kennisorganisaties.

Het nieuwe Sign & Print Festival staat in het teken van creativiteit en beleving om visuele communicatie meer kracht bij te zetten. Een belangrijk speerpunt is het opdoen van effectieve kennis. Waarom? De grafimedia en signindustrie ligt al geruime tijd onder een vergrootglas. Er is behoefte aan verandering en tegelijkertijd aan samenwerking, stelt organisator Easyfairs.

Netwerk Café

Het Netwerk Café vormt tijdens Sign & Print Festival de centrale ontmoetingsplek waar grenzen vervagen en de samenwerking tussen key-spelers binnen de grafimedia en signindustrie samenkomen, aldus de organisatie. Moderne brancheorganisaties ontwikkelen zich tot kennisnetwerken. Wie het Netwerk Café bezoekt, deelt kennis, ideeën en ervaringen met KVGO, CMBO, VKGO, GSOB, VIGC, ZSO, A&O en GOC.

Miguel Delcour, directeur KVGO; “Kennis delen is het vermenigvuldigen. Door meer samen te werken vergoot je niet alleen je eigen kennis als brancheorganisatie, maar help je elkaar te groeien en te versterken.” Toob Alers, voorzitter Vkgo, weet het op een aanvullende manier te omschrijven; “Het getuigt van een enorme kracht en lef om in een krimpende markt over bestaande grenzen heen te stappen en hier eindelijk samen op te trekken.”

Algemene beursinfo

Sign & Print Festival vindt op 11 en 12 maart 2020 plaats in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Partners en experts bieden productie- en projectbedrijven oplossingen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie. Een uniek concept waar creativiteit, interactie en beleving centraal staat.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.