Signnieuws

Kernow Coatings heeft lamineerfilm met droogwis-technologie op de markt gebracht. KernowJet KlearWipe is een doorzichtige pvc-vrije lamineerfilm.

KernowJet KlearWipe

De dikte van het product is 75 µm. Volgens Kernow is het door de stijfheid gemakkelijker aan te brengen dan andere laminaten voor droogwissen. “KlearWipe is duurzaam en krasbestendig, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. De folie is transparant en met een speciale permanente kleefstof lamineert het over alle soorten prints, zelfs UV-uitgeharde inkten. Het is verkrijgbaar in breedtes tot 1524 mm”, stelt Kernow.

Getest

De folie is getest met een breed scala aan markers op waterbasis, op oplosmiddelbasis en op acetonbasis, stelt Kernow. “Zelfs permanente markers kunnen worden schoongemaakt met alcohol zonder de film te beschadigen”, stelt de fabrikant.

Whiteboard

Het product is geschikt voor gebruik in scholen, kantoren, vergaderzalen, congrescentra. Maar kan ook worden toegepast om wandmenu’s, kalenders, productieplanning en magazijnplanning te creëren. Het materiaal voldoet aan de EN-normen: EN71-3 die nodig is voor de veiligheid van speelgoed en is daarom geschikt voor kindermeubels, speelgoed, whiteboard voor kinderen en meer.

KlearWipe op YouTube:

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.