Signnieuws

PD Reklame uit Velp heeft de klapbak ontwikkeld. Dit is een haaks reclamebord dat naar beide zijden 90 graden kan omklappen wanneer het door een vrachtauto wordt geraakt.

Het bedrijf ontwikkelde de klapbak op verzoek van klanten die kampten met het probleem dat haakse reclameborden in smalle straten regelmatig door vrachtwagens van de gevel worden gereden. "Sommige winkels zijn wel vier tot vijf keer per jaar het slachtoffer van slechte stuurmanskunst, onoplettendheid of gewoon een onmogelijke verkeerssituatie", aldus Jan-Hein Budel van PD Reklame.

Uitgangspunt bij het nieuwe bord was dat de reclame zelf niet aan uitvoering mocht inboeten. De klapbak is voorzien van een verend scharniersysteem aan elke muursteun. Het bord kan bij aanraking 90 graden naar twee zijden omklappen en keert na de aanrijding automatisch weer terug in de oorspronkelijke stand. De vering is stug genoeg om te voorkomen dat de reclame bij een windvlaag gaat klapperen. "Behalve een eventuele kleine lakbeschadiging, zal het reclamebord de meeste aanrijdingen probleemloos overleven", aldus Budel. PD Reklame wil dit product ook leveren aan signbedrijven.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.