Signnieuws

Roland DG lanceert zijn VW-S1 densitometer. Een innovatieve tool die speciaal is ontworpen om kleurmatching eenvoudiger en budgetvriendelijker te maken. Zowel op één enkele Roland-printer als tussen meerdere Roland-printers.

De VW-S1 densitometer apparaat is compatibel met de TrueVIS-, VersaCAMM-, VersaSTUDIO -en VersaUV-printers en printers/snijplotters van Roland DG.

De VW-S1 is een eenvoudig te hanteren USB-apparaat dat gebruikmaakt van de Printer Color Matching-functie van Rolands krachtige VersaWorks 6.8 RIP. De tool zorgt voor consistente kleuren doorheen de tijd. Hetzij op één printer of tussen meerdere compatibele printers, zoals twee of meer Roland-apparaten van hetzelfde model met hetzelfde inkttype, dezelfde configuratie en dezelfde printinstellingen.

Eenvoudig en snel

Met behulp van de VW-S1 kunnen gebruikers onder andere grote volumes voor één klant op meerdere printers, grote gecombineerde graphics op twee verschillende printers, of dezelfde kwaliteit output op één printer produceren. Alles met consistente kleuren, zowel nu als in de toekomst. Hierdoor kunnen ze tijd besparen, afval verminderen en de printkwaliteit bij nabestellingen verbeteren, wat tevreden klanten oplevert, aldus Roland. 

Compatibel

Het apparaat is compatibel met de TrueVIS-, VersaCAMM-, VersaSTUDIO -en VersaUV-printers en printers/snijplotters van Roland DG. “De VW-S1 moet een antwoord bieden op de directe behoeften van onze klanten”, zegt Paul Willems, Director of Business Development en Product Management, Roland DG EMEA. “Onze gebruikers vertellen ons dat andere soortgelijke apparaten duur en moeilijk te gebruiken zijn. De nieuwe Roland VW-S1 is dan ook aantrekkelijk geprijsd, vereist weinig onderhoud en is eenvoudig te bedienen met behulp van de intuïtieve VersaWorks 6 RIP.”

VersaWorks 6 RIP Software

VersaWorks 6.8 is de nieuwste RIP- en printmanagementsoftware van Roland DG, geüpdatet met vier nieuwe functies, waaronder: een vertienvoudiging van de limiet voor het printen van variabele data, Simulation Profile Management, Multi Job Grouping en een nieuwe Pantone-kleurbibliotheek. De upgrade naar de nieuwste versie is gratis voor alle bestaande VersaWorks-gebruikers en is beschikbaar via de VersaWorks-softwarepagina.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.