Signnieuws

Simon Manley Jokumsen uit Denemarken mag zich World Wrap Master 2023 noemen. Hij won de finale van deze internationale wedstrijd, die plaatsvond tijdens Fespa München. De tweede prijs ging naar de Nederlandse Wouter Knol. De Japanse Hiroki Kawakami eindigde als derde op het podium.

Wouter Knol in actie tijdens de World Wrap Masters in München. (Foto’s: Eduard Hoogendijk)

De strijd om de World Wrap Masters in hal B2 van Fespa in München trok alle beursdagen veel belangstelling. De eerste twee dagen vonden de Europese finales plaats. De laatste twee dagen streden de winnaars van de verschillende landen tegen elkaar om de wereldtitel. In meerdere rondes moesten de wrapspecialisten hun wrapskills en hun creativiteit laten zien.

De winnaars op het podium.

Podium

De Deen Simon Manley Jokumsen van Folie Fashion won de finale en mag zich World Wrap Master 2023 noemen. Op de voet gevolgd door de Nederlandse deelnemer Wouter Knol, die voor het eerst meedeed op dit internationale podium en meteen met deze mooie tweede prijs naar huis ging. “Hij heeft echt een stempel gedrukt op de wrapscene”, aldus de organisatie van de World Wrap Masters. De Japanse Hiroki Kawakami eindigde als derde op het podium.

“Finally”

Na vorig jaar als derde te zijn geëindigd, is de Deense winnaar extra blij met zijn recente overwinning. “Finally I got it. This is my passion.” In onderstaand filmpje een interview met de verse winnaar.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.