Signnieuws

Commerciële drukkerijen, verpakkingsdrukkers, uitgevers en datadrukkerijen maken tijdens Ipex 2010 kennis met de nieuwste grafische oplossingen en innovaties van Kodak. Het bedrijf toont een uitgebreid en geïntegreerd aanbod Kodak-oplossingen.

Tijdens Ipex zijn in de Kodak-stand tal van demonstraties en activiteiten gepland. Zo maken onder meer de Kodak Prosper 5000XL Pers en de Kodak Trillian SP Platen hun debuut tijdens de beurs. Daarnaast zal ook de volgende apparatuur te zien zijn: een nieuw Kodak Flexcel systeem voor verpakkingen; de Kodak Nexpress SE3000 Digitale productiekleurenpers met Nexglosser station; de Kodak Magnus 800Z QUANTUM plaatbelichter met de Kodak Automatic Pallet Loader (APL) in combinatie met de nieuwe Trillian SP Platen en een uitgebreid assortiment Kodak Unified Workflow Solutions die helpen complexe productie- en kleurenbeheersprocessen in een digitale en offsetomgeving te vereenvoudigen en te automatiseren.

Print Practice Consultancy
Speciaal voor commerciële drukkerijen die hun efficiëntie willen verhogen en hun serviceaanbod willen uitbreiden, introduceert Kodak tijdens Ipex zijn Print Practice Consultancy. Na een uitgebreide analyse van de bedrijfs-, proces- en technologiemogelijkheden van de klant, ontwikkelt de Print Practice Consultancy op basis van het geïntegreerde assortiment Kodak oplossingen en de expertise van Kodak-professionals gerichte oplossingen op maat van elke individuele klant.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.