Signnieuws

Kornit Digital heeft twee nieuwe DTG systemen op Fespa in Amsterdam gelanceerd. Het zijn beide leden van de Storm-familie, Kornits best verkopende range voor middelgrote bedrijven. Het zijn de Kornit Storm Hexa en Kornit Storm 1000. 

De beide machines zijn uitgerust met state-of-the-art-inkjettechnologie, zodat ze de meest vergevorderde industriële DTG systemen zijn voor middelgrote bedrijven, aldus de fabrikant. Om de inktconsumptie te verminderen en de betrouwbaarheid te optimaliseren, hebben ze een recirculatie inktsysteem, en het aantal nozzles is verdubbeld om de productiviteit te verhogen van meer dan 40% t.o.v. vorige Storm configuraties.

Storm 1000

Kornit Storm 1000
Kornit Storm 1000

De Storm 1000 is de standaard configuratie uit de reeks en heeft 12 printkoppen in een CMYK en wit configuratie. De machine kan 170 kledingstukken per uur beprinten in een hoge productie modus, inclusief voorbehandeling via het ingebouwde pretreatment systeem.  Het printgebied van deze DTG printer is maximaal 50 bij 70 cm.

Storm Hexa

Kornit Storm Hexa
Kornit Storm Hexa

De Storm Hexa heeft 16 printkoppen en twee additionele kleuren voor volledige CMYK, rood, groen en witte support. Voor kleurbewuste applicaties, zoals promotionele en merkgerelateerde kleding, is dit het juiste systeem, aldus Kornit. Het aantal te beprinten kledingstukken per uur is eveneens 170 stuks.

NeoPigment

Beide systemen zijn gebaseerd op Kornits NeoPigment printproces met een 4 liter bulkinktsysteem en hebben een geïntegreerd vochtigheidssysteem.  Alle Kornit printsystemen zijn geschikt voor verschillende textielsoorten (katoen, polyester, mixen, denim, zijde, wol en meer) en gericht op industriële massa-communicatie applicaties.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.