Signnieuws

Tijdens een event op de thuisbasis in Düsseldorf lanceerde Kornit Digital afgelopen week een aantal nieuwe machines. Waaronder de Presto printer, een industriële oplossing in één stap voor directe print op textiel.

De Kornit Presto-oplossing elimineert de noodzaak van voor- en nabehandeling van textiel en maakt volgens de fabrikant afdrukken van hoge kwaliteit mogelijk op een breed scala aan stoffen en toepassingen. De 180 cm brede Presto S kan gezien worden als opvolger van Kornits Allegro rol-naar-rol textielprinter.

Robusto inkt

De nieuwe Kornit Presto wordt geleverd met de NeoPigment Robusto, op pigment gebaseerde inkt. Volgens Kornit biedt deze inkt uitzonderlijke kleurechtheid en kortere uithardingstijd.

On-demand

Volgens Kornit is deze printer geschikt voor een breed scala aan zakelijke en applicatieve behoeften in een groot aantal industriesegmenten, waaronder snelgroeiende segmenten binnen de on-demand mode- en thuisdecormarkten. Het is een productieve oplossing, beschikbaar in meerdere configuraties en in staat om 450 vierkante meter per uur af te drukken.

De Kornit Presto wordt commercieel uitgebracht op ITMA Barcelona (20-26 juni 2019) en zal niet op Fespa getoond worden. Daar is Kornit aanwezig met o.a. de eveneens nieuwe Atlas DTG-printer en de Avalanche PolyPro T-shirtprinter.

Artikel

Lees binnenkort in nummer 3 van Sign+ Magazine (verschijning eind april) een artikel over de verschillende lanceringen van Kornit.

Kornit op Fespa, hal B6 – stand A13

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.