Signnieuws

Kornit Digital gaat aan DTG2Go 10 Atlas DTG-printers leveren. Deze overeenkomst is bereikt na enkele maanden van bètatesten.

DTG2Go is gevestigd in Amerika en maakt deel uit van Delta Apparel. DTG2Go is een hoog geautomatiseerd productiebedrijf voor on demand digitaal geprinte kleding, maar ook andere producten. Orders verlaten het bedrijf binnen 24 tot 48 uur naar klanten in de Verenigde Staten en in honderd landen wereldwijd.

De industriële DTG-printer Atlas van Kornit Digital.

Atlas DTG-printer

De industriële Atlas DTG-printer van Kornit Digital zal aan het grote publiek worden getoond tijdens Fespa 2019 in München. Belangrijke functies zijn de doorvoer van hoge volumes, aantrekkelijke cost of ownership en de nieuwe NeoPigment Eco-Rapid inktset die speciaal is ontwikkeld voor duurzaamheid en retailkwaliteit prints, aldus de fabrikant.

De overeenkomst tussen Kornit en DTG2Go betreft de levering van 10 Atlas DTG-systemen in 2019, samen met een significant aantal HD upgrades voor de bestaande Kornit Avalanche systemen bij DTG2Go.

Productiviteit

Deborah Merrill van CFO en President van Delta Apparel: “Veel van de nieuwe, innovatieve mogelijkheden van de Kornit Atlas, inclusief de kreukeldetectie en plaatergonomie, staan voor duidelijke productiviteitvoordelen.”

Eco-Rapid inkt

“Onze beslissing om onze Avalanche printers te upgraden naar de HD technologie, stelt ons in staat Eco-Rapid inkt te gebruiken in deze systemen en de voordelen daarvan te ervaren. Wij zien de Eco-Rapid inkt als een strategische factor die ons zal helpen ons marktaandeel in digitaal printen te vergroten.”

100% polyester

“Tot slot zien we ernaar uit Kornits nieuwe polyester printtechnologie te testen de komende weken. De mogelijkheid om digitaal te printen op 100% polyester stof en andere poly-mixen, is de sleutel tot onze strategie en zal significante groeimogelijkheden voor DTG2Go creëren. Wij zien een sterke vraag naar digitale prints op polyester, en zijn erg blij de eerste te zijn om high-end polyester producten te introduceren met een ongeëvenaarde printkwaliteit.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.